Newart

Newart tilbyder unik kunst med god samvittighed

Ingen risiko. Oplev kunstværket i dit hjem, før du køber
Ved køb af et maleri, har du 14 dages fuld returret. Dvs. du har muligheden for at betragte og nyde kunstværket i dine omgivelser, og derved være helt sikker på at du træffer det rigtige valg.

Du kan dermed uden risiko købe et kunstværk og vurdere om det lever op til dine forventninger. Og såfremt du fortryder dit køb, kontakter du os enten telefonisk eller per e-mail, returnere værket, hvorefter du refunderes det fulde beløb tilbage. Se hvordan her

  • Altid gratis fragt
  • Altid gratis retur

Art har gjort det nemt, sikkert og billigt at købe malerier til dit hjem. Det skal være nemt at se maleriet hjemme og fortryde sit køb uden omkostninger. Det kan alt sammen lade sig gøre hos ART. Vi har en meget simple procedure for at aflervere ting retur, se den her.  

Passer på kloden

Newart er et moderne galleri, hvor vi ikke blot fejrer moderne kunst, men også tager ansvar for vores planet. Vi tror på, at kunst ikke kun skal være en kilde til skønhed og inspiration, men også en kraft til at fremme bæredygtighed. Newart planter 1 træ for hver modtagne ordre. 

Kunst i høj kvalitet af anerkendte og moderne kunstnere
Hver kunstner og kunstværk er vurderet og nøje udvalgt af Arts personale. Vi søger høj kvalitet af anerkendte og opkommende talentfulde kunstnere.

Vi udvælger de bedste kunstere 

Vi har set en en rød snor blandt vores udstillere hos ART, de har alle praktiseret kunstens håndværk lige siden de var helt unge og har mange års erfaring selvom de stadig betragtes som opkommende. De maler i en moderne og fangende stil. 

Ved at gå ind på en kunstners profil kan man læse hvilke tanker kunstneren har gjort sig samt se kunstnerens uddannelse, udmærkelser og udstillinger mm.

Sikkerhed
Vores platform er sikret ved kryptering. Dvs. at al kommunikation med vores hjemmeside er sikret og hemmelig for andre.

Vi er sikkerhedsgodkendt til nethandel af  NETS, hvor vi tilbyder betaling med alle væsentlige korttyper.

Det gælder ved køb, at ingen kreditoplysninger bliver gemt!

  • Newart blev etableret i 2021, og fokuserer på moderne og international kunst af veletablerede og up-coming kunstnere. 
  • Galleriet tilbyder en bred vifte af kunst i forskellige prisklasser med fokus på et godt håndværk i form af indhold og materialer.
  • Newart samler de bedste malerier på en samlet platform.
  • Newart gør det enkelt. Gratis fragt på alt og gratis retur på alt. 
  • Danmarks største udvalg af moderne malerier
  • Art passer på kloden. de planter et træ for hver ordre
  • Newart præsenter moderne kunst og moderne malerier